onsdag 31 mars 2010

Glad Påsk!

Gjord av Tilda!











Hoppas att ni får en skön helg!



tisdag 16 mars 2010

Beställd tavla

Min svägerska beställde en tavla med en text hon gillade. Det skulle också vara silvermetall någonstans, så tavlan skulle matcha den hon fick av oss när hon fyllde. Silvermetallen går inte (jag kan inte i alla fall) få den precis rak och fin i kanterna, utan får ett litet slitet utseende. Men det gillar ju jag...hoppas att hon gör det också.


söndag 7 mars 2010

Två nya upptäckter


Jösses vad goda!

Hur kan jag ha missat dessa? De finns med små chokladbitar i också...kommer inte ihåg om de hette likadant då, men dem kan jag inte köpa hem. De skulle ta slut direkt!




Min andra upptäckt att man kan använda Krackeleringslack till mera än bara tavlor. En kompis som har Griebe Design (hon är dålig på att profilera sig =) gav mig tipset då jag bad om råd inför ommålning av en lampfot.

Foten var från början mörkbrun, så jag lade på Silvermetallblad, sedan krackeleringslack och sist Acrylfärg.
Resultatet skulle ha blivit en fot med färre men tjockare sprickor, som gjorde att det såg lite nött ut. Antar att mitt resultat blev mera spräckligt för att jag tog Acrylfärg istället för väggfärg.


Våra guldiga ramar runt våra bröllopsfoton fick också lite lack och ny färg. Dessa blev inte så spräckliga för att jag målade en extra gång.

Jag är nöjd, men jag undrar vad Marcus säger...han kommer hem ikväll och vet inte ens att jag målat dem. Men lämnar han mig ensam med en pensel får han nästan räkna med att något ändras. Och så går de ju faktiskt att göra guldiga igen!